Tuesday, December 30, 2008

2008 !

2008 !
Se termina anul…
Un an interesant…
La sfarsitul anului trecut am facut cu Iustin o lista cu ceea ce ni s-a intamplat in 2007. am luat-o pe luni si am scris tot ce ne-am adus aminte. E un exercitiu genial pe care il recomand oricui. O evaluare la sfarsit de an nu strica nimanui. Am incercat azi sa fac o astfel de lista cu fetele. A fost ceva mai simplu fata de anul trecut pentru ca nu a trebuit sa scriu decat pana in iulie, dupa asta totul e scris aici pe blog... aproape totul .

Ce s-a mai intamplat in ultima luna juma’... mai nimic ca sa fiu sincer. Am intrat intr-un ritm de lucru, acasa, lucru. Neavand weekend in sensul clasic nu poti sa iti planifici timpul liber si distractia vine neplanificata. La lucru am ajuns tatic, nu mai avem manager, au dat-o afara si facem ce vrem. E munca multa in perioada asta dar acum totul e mult mai simplu, stiu sa fac aproape orice e nevoie. Nu au cum sa ma dea afara pentru ca nu au oameni asa ca imi permit foarte multe. Acum vreo 3 sapt a fost o perioada mai tampita, au plecat mai multi deodata si eu am ramas singurul supervizor. Atunci chiar am lucrat ca dementul, aveam un program foarte aiurea. Un mic exemplu de orar: vineri de la 18:00 la 05:00, sambata de la 10:30 la 15:00 si de la 18:00 la 05:00, duminica de la 10:30 la 18:00. Dupa doua weekenduri de genul asta mi-am scris demisia. Nu a mai fost nevoie sa o prezint pentru ca am facut scandal si mi-au dat niste ore mai rezonabile. Faza e ca daca te tin nervii si picioarele si esti disperat dupa bani poti sa faci ore de genul asta si faci aproape 600 de euro pe saptamana doar ca salariu. Oricum, acum reusesc sa strag bani intr-un ritm mult mai bun. La inceput nu strangeam mai nimic, a fost foarte greu. Acum iau aproape 400 pe saptamana, 200 pe card si 200 se duc la taxe, astia de la taxe ii iei inapoi inainte sa pleci. Chiria si celelalt cheltuieli le platesc din bacsisuri si din promotiile restaurantului.

Viata e usoara. In casa e liniste, in oras e liniste, prietenii nostri sunt linistiti, clientii nostri sunt linistiti, sefii nostri sunt linistiti, TOATA lumea e linistita, toata lumea e de treaba. Viata e usoara. Problemele vin si pleaca, e o perioada buna.

Au venit astia in vizita, Eli, Vivi, Iustin. Cinci roamani stand in bucatarie si ascultand Andre si LaFamilia si amintindu-si prostii din copilariile lor atat de diferite. Un moment bun, genul ala de moment de vrei sa-l ti cu tine toata viata. Dupa am fost prin oras, am facut un pub-crawl. Intai intr-un club de turisti, dupa a zis Vivi ca ea vrea sa vada negrii, bine, am mers intr-un club de negrii, foarte tare, numai negrii si gagici albe la vreo 100 de kile. Ca sa impacam pe toata lumea dupa asta am mers si intr-un club de gay, alta muzica , alta atmosfera. Oricum amandoua cluburile erau la fel de incarcate sexual. In ala de gay se dadeau tipele la Eli si la vivi . Si era unul creepy si se holba la mine si la Iustin cum dansam. Eu radeam de nu mai puteam. De craciun majoritatea prietenilor nostrii irlandezi au plecat la parinti asa ca Eric mi-a dat cheia de la The Doctor’s house si am fost sa-i ud plantele. De Craciun am fost la canadiene si am mancat ca niste porci, eu nu mai puteam si tot mancam nu puteam sa ma opresc atat de bun era totul. A facut vivi ceva cartofi la tava cu rosii si usturoi, deliciosi.

Din cati eram in casa am ramas numai 4. Bea si cu mine si alte doua tipe din Australia, in doua camere duble. Celelalte 4 camere sunt incuiate. Am incercat sa le deschidem noi dar nu a mers. E aiurea sa ai atatea camere si sa fie toate incuiate. Cand era casa plina mai faceam o combinatie, faceam schimb de camere si daca aveai nevoie de o camera doar a ta faceai rost. Acum...; acum am pus o saltea pe hol la ultimul etaj.

Nu mai e mult si plecam. Vom fi stat juma’ de an. Nici nu imi dau seama cum a trecut. Cele mai rapide 6 luni din viata mea. In curand o sa inceapa celelalte 6 luni, abia astept.