Sunday, May 17, 2009

traim! (Radu)

nu am mai scris de secole...
ce pot sa spun.. delasare sau program prea incarcat? un pic din amandoua.
din Goa am plecat Mumbai dupa in Himalaya dupa care am mars iar in Delhi.
Din India am plecat spre Malaezia. Am stat in Kuala Lumpur, un oras genial, dimt de o sapt juma la un cuplu de rusi. Mi-a placut f mult acolo. am fost si la Sepang la circuitul de F1.
Apoi am plcat spre tailanda unde am fost pe o insula Koh Tao la scufundari si ne-am luat licenta de diver.
Au venit mamele (a mea si a lui Bea) si am mers sa le luam din Bangkok. le-am luat si ne-am intors pe insula sa mai facem niste scufundari si ne luam licenta de advanced divers. dupa am plecat in nord la o rezervatie de elefanti si am mai fost intr-o zona faina unde ne-am dat cu pluta pe rau si am vazut cea mai mare cascada din tailanda. dupa le-am du pe mame la aeroport si pa pa.
Imediat dupa ce au plecat ele am pornit spre republica socialista Laos. Acum suntem in Vientiane capitala Laos si ne bucuram de linistea de aici. stam seara pe malul Mekong si bem (beau) o BeerLao. Maine plecam spre Vang Vieng. S-au intamplat multe... f multe. am vazut atatea lucruri impresionante. cuvintele sunt incapabile sa le descrie in intregimea lor. Degeaba descriu drumul fara balustrada aflat deasupra unei rape de 800 de metri nevigat de un sofer blazat intr-un autobuz de vreo 60 ani. trebuie sa simti ca sa intelegi. sau degeaba descriu cum e la scufundari in golful tailandei cu baracude, pisici de mare , milioane de pestisori si milioane de culori. trebuie vazut. ... e frumos:))

Avem viza de China si maine vine cea de Vietnam. avem bilet Hanoi - Beijing peste o luna.
de aici urmeaza sa mergem in Cambodgia si vedem templele lui Anjelina Jolie:) si dupa in vietnam sa vedem niste formatiuni karstice geniale si transeele Vietcong. dupa china .. mongolia .. rusia si home.

nu uita sa te uiti pe poze. sunt mult mai graitoare decat cuvintele mele.